Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi bărbaţi din municipiul Suceava s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi în timp ce cărau un calorifer luat din apartamentul unui „coleg de pahar”. Vineri seara, o suceveancă a sunat la „112” pentru a reclama faptul că persoane necunoscute au pătruns în apartamentul unui vecin de scară şi au sustras un calorifer.

La faţa locului au fost identificaţi Ţ. Gheorghe, de 33 ani şi G. Florentin, de 32 ani, ambii din Suceava, care transportau un calorifer din fontă. Poliţiştii au stabilit că că cei doi au sustras caloriferul din incinta apartamentului situat într-un bloc de pe Bulevardul George Enescu, locuit de către P. Aurelian, de 69 ani, din localitate.

Din verificările efectuate s-a stabilit că Ţ. Gheorghe, G. Florentin şi P. Aurelian se cunosc şi sunt împătimiţi consumatori de băuturi alcoolice. Fiind întrebaţi despre provenienţa caloriferului, Ţ. Gheorghe a declarat ca i-a plătit lui P. Aurelian pentru calorifer o sumă de 25 lei şi o sticlă de spirt sanitar. În ceea ce-l priveşte pe G. Florentin, acesta a spus că se afla în zonă pentru a-l ajuta pe Ţ. Gheorghe să transporte caloriferul la o unitate de profil în vederea valorificării.

Cu ocazia audierii, bărbatul din apartamentul căruia a fost furat caloriferul a infirmat cele declarate de către cei doi, precizând că Ţ. Gheorghe si G. Florentin, cunoscuţi de-ai săi cu care obişnuia să consume băuturi alcoolice, au pătruns în apartament pe uşa neasigurată şi au sustras fără ştiinţa sa caloriferul în cauză.

Bunul a fost ridicat de la cei doi şi predat lui P. Aurelian, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce urmează a fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava