Concert pascal
MOPAN Suceava

Un sucevean a ajuns la spital după ce a fost bătut de doi hoţi pe care i-a filmat în timp ce furau nişte scânduri. În cursul zilei de vineri, D. Gheorghe  de 33 de ani, din Suceava a sesizat faptul că a fost agresat de două persoane neidentificate.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că în jurul orei 16:00, D. Gheorghe se afla la domiciliu, iar la un moment dat a observat două persoane care încărcau într-o căruță câteva scânduri din lemn, aflate pe o proprietate învecinată. Bărbatul s-a apropiat de cei doi având asupra sa un aparat foto – video. În timp ce înregistra cum cei doi încărcau scândurile, le-a reproșat acestora că fură bunuri.

D. Gheorghe s-a îndepărtat apoi cu intenția de a intra în casă, iar în curte a fost ajuns din urmă de cei doi, unul dintre aceștia l-a lovit cu o sticlă în zona capului, iar al doilea cu un lemn peste picioare, după care au părăsit zona.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu ,,policontuzii prin agresiune, traumatism cranio facial, contuzie toracică posterioară, contuzii membre inferioare” , fără a rămâne internat. Victima a declarat că momentan nu depune plângere.

În urma cercetărilor, unul dintre făptuitori a fost identificat în persoana lui N.Gheorghe  de 26 de ani, din municipiul Suceava, care este plecat de la domiciliu.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, nu s-a reușit încă identificarea proprietarului imobilului de unde cei doi încărcau scânduri,  întrucât  a achiziționat recent respectiva proprietate și este plecat din ţară.

Cercetărilor continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor furt calificat, violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe, acestea din urmă în cazul în care persoana vătămată va depune plângere prealabilă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava