Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințul Andrew este cel care a rămas fără distincții militare. Toate titlurile și drepturile de patronaj au revenit Reginei Elisabeta. Decizia a fost luată după ce avocaţii prinţului Andrew nu au reuşit să convingă judecătorii americani să renunţe la procesul în care membrul familiei regale britanice era acuzat de abuzuri sexuale, notează click.ro.

Casa Regală Britanică i-a retras prințului Andrew, pe când avea 61 de ani, toate distincțiile militare, precum și dreptul de a folosi în mod oficial titulatura de Alteță Regală. Pe atunci, la începutul anului 2022, peste 150 de veterani militari i-au cerut Reginei să-i retragă titlurile militare.

„Ofițerii forțelor armate britanice trebuie să respecte cele mai înalte standarde de probitate, onestitate și conduită onorabilă. Acestea sunt standarde pe care prințul Andrew nu le-a îndeplinit. Este greu de ignorat, când ofițerii de rang înalt îl descriu drept «toxic», pentru că a discreditat serviciile cu care este asociat”, se menționa în scrisoarea deschisă adresată de veterani Reginei, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/printul-care-a-facut-de-ras-familia-regala-regina-2318309.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava