Punctele Enel vor avea program de lucru modificat în funcţie de zilele libere legale, dar şi de programul centrelor comerciale în care funcţionează, după cum urmeaza:

  • Punctele de lucru din Botoşani, Paşcani, Focşani, Iaşi Vest (de pe strada Piaţa Voievozilor 13), Bacău, Huşi, Iaşi Gară (de pe strada Gării, parter, Bloc L20-22), Vaslui şi vor fi închise luni, 28 mai 2018 şi vineri, 1 iunie, zile libere legale.
  • Punctele de lucru care funcţionează în incinta centrelor comerciale Iulius Mall Iaşi, Palas Mall Iaşi şi Iulius Mall Suceava vor funcţiona conform program obişnuit în zilele de luni, 28 mai 2018 şi vineri, 1 iunie 2018.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava