Concert pascal
MOPAN Suceava

Copiii claselor de canto muzică ușoară de la Romantic Art Music School din Suceava   au pregătit o surpriză pentru ziua de 1 iunie. Au înregistrat melodia ”Deschideți Poarta Soarelui” pe care o oferă cadou de 1 iunie tuturor copiilor din România.

Proiectul a fost inițiat la inceputul lunii mai, realizat de la distanță, lecțiile de canto desfașurându-se pe video call iar vocile și imaginile fiind captate de catre parinți cu telefonul. Au participat 21 de copii care au efectuat ore de canto online.

”Viața se intoarce cu fața copilăriei spre fericirea noastră! Poarta timpului nostru la viitor se deschide azi prin glasuri de copii! E atâta biruință în câtecul lor! Deschideți Poarta Soarelui (muzica: Anton Șuteu, versuri: Dan V.Dumitriu), este o melodie plină de sensibilitate care se potrivește perfect contextului actual, a vremurilor pe care le trăim. Copiii claselor de canto muzică ușoară de la Romantic Art Music School din Suceava, își exprimă dorul, bucuria revenirii la normalitate și speranța că totul va fi bine după o lungă și grea perioadă de restricții”, a transmis Gabriela Morar, președinte Asociația Romantic Art.

Pregătirea muzicală prof. Gabriela Morar și prof. Alisa Onica

Audio master: Claudiu Bulete – CB.Media Vaslui

Video master: Mihai Apetrea – Misha Studio – Suceava

Proiect realizat de Gabriela Morar

Deschideți poarta soarelui – Romantic Art Kids

PROIECT INEDIT AL copiilor claselor de canto muzică ușoară de la Romantic Art Music School din Suceava dedicat zilei de 1 iunie, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava