Concert pascal
MOPAN Suceava

Dezbatere cu final așteptat în Consiliul Local Suceava pe marginea proiectului privind amenajarea a peste 4.000 de parcări de reședință moderne pe raza municipiului.

Proiectul inițiat de viceprimarul Lucian Harșovschi a picat la vot fiind respins cu 15 voturi ”pentru” și 8 ”împotrivă” ale consilierilor PSD. Proiectul avea nevoie de doua treimi din voturile consilierilor pentru a fi aprobat adică de 16 voturi din 23.

Inițiatorul, Lucian Harșovschi și-a arătat dezamăgirea față de acest nou eșec al cincilea. ”Astăzi am avut speranța că cei de la PSD, după aprobarea “Registrului Spațiilor Verzi”, se vor ține de cuvânt și vor vota ca sucevenii să beneficieze de amenajarea celor 4.364 locuri de parcare propuse de mine. M-am înșelat însă; așa cum au fost păcăliți și românii cu promisiunile lor electorale, tot așa nu s-au ținut de cuvânt nici acum”, a declarat Harșovschi.

Potrivit acestuia, concluzia este una singură ”Totul pentru ei, nimic pentru Suceava” aluzia vizând sloganul PSD ”Totul pentru Suceava”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava