Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, a făcut un apel către proprietarii de hoteluri și pensiuni sucevene să pună la dispoziție spații pentru carantină. “În condiţiile în care apropie Sărbătorile Pascale este de aşteptat o creştere a numărului sucevenilor care se vor întoarce în judeţ, marea majoritate a acestora urmând să fie plasaţi în carantină. În acelaşi timp el a făcut un apel şi către sucevenii din străinătate să fie conştienţi că dacă vor veni în această perioadă acasă vor fi plasaţi automat în carantină.

Este posibil să avem o creștere semnificativă a numărului de suceveni care se vor întoarce în această perioadă acasă pentru a petrece Sărbătorile Pascale. Facem un apel către proprietarii de pensiuni și hoteluri să pună la dispoziție spații pentru carantină. Facem un apel către aceștia să dea dovadă de solidaritate în aceste momente și să conștientizeze faptul că trebuie să fim împreună și la bine și la greu.

Au fost stabilite spații suplimentare de carantină în aproximativ opt pensiuni, însă necesarul va fi mai mare”, a spus Seredenciuc. El a arătat că CJ Suceava, împreună cu Prefectura, a identificat soluții pentru asigurarea spațiilor de cazare  pentru cadrele medicale ale spitalului care potrivit ultimelor reglementări vor sta în regim de carantină pentru a nu exista pericolul infectării familiilor, dar și pentru asigurarea de spații de carantinare instituționalizată și pentru medicii din alte județene care sunt sau vor veni în această perioadă la Spitalul Județean Suceava sau la Direcția de Sănătate Publică. Seredenciuc a mai spus că pentru cadrele medicale au fost identificare două hoteluri și două pensiuni în Suceava și în imediata apropiere.

Proprietarii de pensiuni și hoteluri din județ solicitați să pună la dispoziție spații pentru carantină, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava