Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetului Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava a decis astăzi desfiinţarea filialelor locale din comunele Mălini şi Comăneşti. Prima întrunire a Comitetului Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD  Suceava, de după alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, a avut loc astăzi la Frasin. Potrivit purtătorului de cuvânt al social democraților suceveni, deputatul Alexandru Rădulescu, în deschiderea ședinței, președintele Organizației Județene, senatorul Ioan Stan, i-a felicitat pe cei prezenți pentru rezultatele obținute la alegerile parlamentare. Ioan Stan a subliniat că obiectivul politic al Organizației Județene a PSD, anunțat încă din luna iulie, de a obține două mandate de senator și cinci de deputat, a fost îndeplinit, aspect ce a atras felicitările Președintelui PSD, Liviu Dragnea, la Comitetul Executiv Național din 27 decembrie 2016.

Primul punct al ordinii de zi a fost prezentarea spre aprobare de către Comitetul Executiv Județean a unor propuneri luate de Biroul Permanent Județean. Una dintre aceste măsuri a fost dizolvarea unor organizații locale ale PSD, respectiv cele din Mălini și Comănești.

Propunerea a fost asprobată de Comitetul Executiv. De asemenea, în cadrul şedinţei s-a luat act de autosesizarea Comisiei Județene de Etică referitoare la faptul că nici primarul comunei Mălini Petru Nistor nu a reprezentat interesele PSD urmând a se întreprinde măsurile statutare pentru excluderea sa din partid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava