Concert pascal
MOPAN Suceava

Quentin Tarantino face un prim pas în lumea virtuală! Acesta a anunțat recent, potrivit contactmusic.com, că scoate la vânzare scene inedite din filmul ‘Pulp Fiction’ sub formă de NFT. Este vorba de şapte NFT-uri care conţin scene tăiate, unice, nemaivăzute, extrase din scenariul original şi comentarii exclusive ale regizorului care „vor dezvălui secrete despre film şi creator”, potrivit sursei citate.

„Sunt foarte încântat să dezvălui fanilor aceste scene exlusive din Pulp Fiction”, a declarat într-un comunicat Quentin Tarantino, care s-a asigurat că aceste NFT-uri sunt vizibile doar pentru proprietarii lor.

Lumea divertismentului se interesează din ce în ce mai mult de această tehnologie. Cântăreţul american Lil Nas X a devenit recent primul artist muzical care vinde NFT-uri ataşate videoclipurilor pe TikTok.

NFT-urile (jetoane ne-fungibile, adică nu se pot schimba, unice) sunt obiecte de colecţie virtuale, ce dispun de un certificat de autenticitate în teorie inviolabil. Pot fi imagini, animaţii, mesaje. NFT-urile se bazează, ca şi bitcoin, pe blockchain, o tehnologie de stocare pentru transmiterea informaţiilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava