Concert pascal
MOPAN Suceava

De Crăciun, atunci când toți oamenii transmit mesaje frumoase, pline de lucruri pozitive, Radu Vâlcan a ales să transmită un altfel de mesaj. Mai exact, soțul Adelei Popescu a făcut dezvăluiri despre copilăria sa din comunism și despre ce s-a întâmplat în viața lui, cu doar 3 zile înainte ca Nicolae și Elena Ceaușescu să fie executați, notează click.ro.

„3 decembrie, 1989, a fost o zi cumplită. Aveam 12 ani. Prietenii mei, bătrâni ca mine, se știu ei, sigur mă aprobă. Eram rupți de foame, rupți de prezent, rupți de viitor, cu hainele rupte. Eram doar niște mucioși, pentru care a doua zi nu însemna nimic altceva decât niște gloanțe în săniile de la marginea cazematelor înzăpezite de la scara blocului. Astăzi, după 34 de ani, mă mândresc cu hainele mele rupte, mă mândresc că nu îmi mai este frică să le vorbesc copiilor noștri despre trecut, despre faptul că muncim pentru viitorul, prezentul și respectul trecutului pentru care s-au sacrificat toți ai noștri. Mulțumesc, România! Aia curată și inocentă! ?, a scris Radu Vâlcan, pe Instagramul său, acolo unde a făcut publică și o fotografie cu el, din perioada respectivă, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/radu-valcan-mesaj-dureros-despre-copilaria-2327050.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava