Concert pascal
MOPAN Suceava

Dolly Parton (77 de ani) arată incredibil de bine pentru vârsta ei! Artista country a recunoscut dintotdeauna că și-a făcut operații estetice, pentru a se menține în formă. Chiar și acum, ea își face mici intervenții – injecții cu Botox și acid hialuronic, notează click.ro.

„Dacă ceva se lasă sau atârnă, eu îl voi rezolva”, a declarat Dolly Parton zilele trecute, pent revista Saga. În timp ce vedeta muzicii country se grăbește să apeleze la proceduri cosmetice dacă le consideră potrivite, Parton a recunoscut că uneori a exagerat cu intervețiile estetice: „Din când în când, mai faci un hematom sau uneori, cu acid și Botox, poți exagera foarte ușor și trece ceva timp până vei arăta normal. Asta înseamnă că nu te poți întoarce la muncă repede, ci după câteva săptămâni sau o lună. Așa că îmi place să o iau mai ușor acum. Îmi pun doar câte puțin acid sau Botox. Iar când e vorba de operații estetice, trebuie să aveți grijă ce vă faceți. Se poate întâmpla să nu iasă așa cum vă doriți. Mereu există un risc”, a spus ea, potrivit sursei citate. Cu toate acestea, Dolly Parton nu regretă nicio intervenție de natură estetică pe care și-a făcut-o și este extrem de mândră de felul în care arată.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/dolly-parton-nu-regreta-ca-si-a-facut-operatii-2326892.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava