Concert Pascal

Rag ‘n’ Bone Man – pe numele real Rory Graham – a fost şocat când Elton John l-a sunat să-i spună că îi place foarte mult muzica sa.

Interpretul hit-ului ‘Human’ a rămas fără cuvinte când cel pe care îl consideră „unul dintre cei mai buni compozitori din toate timpurile” l-a sunat să-i laude cântecele. „M-a sunat, el este Elton John, el poate să facă rost de orice număr de telefon. A dorit să-mi spună că îi place foarte mult muzica mea, lucru ce mi s-a părut minunat, mai ales venind din partea unuia dintre cei mai buni compozitori din toate timpurile. Nu avea de ce să facă acest lucru, dar mi-a înseninat ziua.”, a spus Rag’n’Bone Man, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul a fost la fel de emoţionat şi atunci când a fost, împreună cu iubita sa, la un concert susţinut de Aretha Franklin – ambii au sfârşit plângând. „Am fost să o vedem pe Aretha Franklin în New York, iar eu şi iubita mea am stat unul lângă celălalt. În timpul show-ului m-am uitat la ea şi plângea, dar asta făceam şi eu. Însă, nu m-am simiţit mai puţin bărbat pentru că am plâns ascultând-o pe Arteha Franklin.”, a mai spus artistul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava