Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto44 poze în acest set

Compania Railex a deschis în Suceava un nou complex auto, cu service și magazin de prezentare, situat pe str. Cernăuți nr. 116, în apropiere de Selgros. Acesta este cel de-al treilea complex auto Railex, care se alătură celorlalte două care funcționează deja de mai mult timp, cel din Suceava, de pe str. Traian Vuia nr. 10B și cel din Dorohoi, în județul Botoșani. De asemenea, Railex mai are și trei magazine de prezentare și desfacere, două în Suceava și unul în Vatra Dornei. Directorul Railex, Marius Cazan, a declarat că noul complex deschis în apropiere de Selgros este format dintr-un magazin de prezentare și un service auto. „În magazinul de prezentare, cu o suprafață expozițională vastă, comercializăm piese auto și anvelope pentru toată gama de autoturisme, camioane și utilaje industriale. Tot în acest punct de lucru oferim clienților noștri produse ale producător român Ruris și aici ne referim motocoase, motofierăstraie, mașini de tuns gazonul, freze de zăpadă și motosape”, a spus directorul Railex. El a precizat că în service-ul auto, destinat tuturor tipurilor de vehicule, clienții pot beneficia de servicii de mecanică, geometrie roți, ITP, vulcanizare și hotel de anvelope. Marius Cazan a sublinait faptul că service-ul auto este echipat cu utilaje de înaltă performanță, gata să facă față oricărei provocări, „iar ca vedetă în service deținem o mașină italiană de spălat jante și anvelope”. Marius Cazan a precizat că la noul complex auto al Railex prețurile sunt extrem de accesibile pentru clienți.

De precizat că noul complex auto Railex este deservit de o parcare generoasă și de o sală de așteptare spațioasă pentru clienți.

Programul de lucru este de la 8:00 la 17:00, de luni până vineri și sâmbătă de la 8:00 la 13:00.

Programările se pot face la numerele de telefon 0753.020.020, 0330.401.741, sau pe e-mail, la adresele service.m@railex.ro sau anvelope.m@railex.ro.

Compania Railex a fost înființată în anul 1997, iar în momentul de față are un număr mediu de peste 60 de angajați.

Railex a deschis un nou complex auto, cu service și magazin, în Suceava, lângă Selgros, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava