Scandalul de violență conjugală dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a încheiat marți, la Judecătoria Sectorului 2, după ce soția artistului a renunțat la proces. Azi ar fi trebuit să se judece contestația lui Pepe – Ionuț Nicolae Pascu pe numele lui din buletin – la ordinul de protecție emis de polițiști la cererea Ralucăi, notează click.ro.

Raluca va fi nevoită să achite cheltuielile de judecată după ce a renunțat la proces. Raluca Pastramă obținuse un ordin de protecție împotriva soțului ei la 19 noiembrie, după un scandal în parcarea Stadionului Dinamo. Soția lui Pepe, absolventă de Drept, s-a dus la Poliție imediat după cearta conjugală și le-a spus oamenilor legii că artistul a lovit-o în zona feței.

Pepe recunoaște că s-a certat cu soția lui și că a ridicat tonul, dar neagă vehement acuzațiile de violență fizică. Totul ar fi pornit de la acuzațiile de infidelitate pe care Pepe i le-ar fi adus Ralucăi, în lumina unor informații pe care solistul le-ar fi primit de la un jurnalist de investigații, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/raluca-pastrama-renuntat-la-proces-pepe-scapat-de-ordinul-de-protectie

Raluca Pastramă a renunțat la proces! Pepe a scăpat de ordinul de protecție, 6.0 out of 10 based on 21 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (21 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava