Concert pascal
MOPAN Suceava

La mijlocul acestei săptămâni, Rapid Suceava a disputat al treile ameci amical al presezonului competiţional pe terenul grupării de Ligă a III-a, Cetatea Târgu Neamţ. Partida s-a încheiat  cu o remiză, scor 2-2, după ce la pauză gazdele au condus cu 1-0.
Începutul partidei a aparţinut sucevenilor, care au ratat deschiderea scorului prin Cl. Ionescu. Gazdele, cu un lot consolidat serios în această vară în intenţia de a forţa promovarea în Liga a II-a, au echilibrat disputa şi au reuşit să treacă în avantaj ca urmare a reuşitei semnate de Bobric, în minutul 38.
Sucevenii au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde prin Marinkovic, dintr-un şut deviat care l-a păcălit pe portarul advers. În minutul 55, nemţenii au preluat din nou conducerea cu ajutorul golului înscris de fostul mijlocaş al celor de la Sporting, suceveanul Dutciuc. Gazdele n-au reuşit însă să rămână în avantaj prea mult timp, pentru că Marinkovic a punctat din nou, cu o execuţie spectaculoasă, din „foarfecă”.
Spre final, pe fondul jocului mai bărbătesc practicat de amfitrioni spiritele s-au încins puţin, astfel că suceveanul Daniel Bălan a fost trimis mai repede la cabine de arbitrul întâlnirii.
În prima repriză Rapid a evoluat în formula: Pascal – Bălan, Ferariu, Plecanciuc, Semeghin – Apostol, Stănescu – Cerlincă, Ionescu, Gheorghiciuc – Matei.
În repriza a doua a amicalului cu Cetatea Târgu Neamţ gruparea suceveană a jucat în alcătuirea Roheţki – Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin – Bâgu, Sumanariu, Burcea, Golofca – Marinkovic, Negru. A mai intrat Spătar.
În continuarea programului de meciuri test din intersezon, Rapid va mai juca cu SC Bacău pe 9 august (stadion Areni, ora 11.00), cu Bucovina Pojorata pe 13 august, cu Cetatea Târgu Neamţ pe 16 august, cu Bucovina Pojorâta pe 19 august şi cu Gloria Bistriţa pe 22 august. Primul meci oficial pentru suceveni va avea loc pe 27 august, în Cupa României, ediţia de campionat 2014-2015 a Ligii a II-a urmând să debuteze trei zile mai târziu, pe 30 august. Programul complet şi modul de desfăşurare al campionatului Ligii a II-a va fi după şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, programată pentru data de 12 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava