• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rapid Suceava s-a adaptat destul de rapid la suprafaţa sintetică de joc a terenului din Piatra Neamţ şi a demonstrat acest lucru în ultimul amical disputat la mijlocul acestei săptămâni când a învins cu 5-1 formaţia Cetatea Târgu Neamţ. Sucevenii au arătat o formă fizică de excepţie şi au dominat jocul de la cap la coadă marcând de cinci ori prin Ionuţ Plămadă, de două ori, Marinkovic, Golofca şi Semeghin.

“Cred că am făcut unul din cele mai bune meciuri din această perioadă de pregătire. Aşa cum am demonstrat şi în campionat, cum apărarea noastră este una dintre cele mai solide, dacă marcăm primii este greu să ne oprească cineva. Sper să reuşim să găsim drmul spre plasa porţilor adverse şi în partidele oficiale” a declarat antrenorul rapidist Bogdan Tudoreanu.

RapidSuceava a testat doi jucători noi cu ocazia amicalului cu Cetatea Târgu Neamţ, Cornel Cornea şi Laurenţiu Florea, ultimul fiind un milocaş în vârstă de 30 de ani care a mai jucat la Farul Constanţa şi Politehnica Iaşi. În următorul amical, rapidiştii vor juca sâmbătă, la Suceava, în compania divizionarei secunde FCM Bacău.

Rapid Suceava (prima repriză): Pascal – Bosancu, Ailenei, Hrimiuc, Spătar – Şuleru, Ghiviziu, Sumănariu, Jalbă – Moldovan, I. Plămadă.

Rapid Suceava (repriza secundă): Preda – Oniu, Sava, Ailenei, Cornea – Sumănariu, Florea, Tincu, Semeghin – Golofca, Marinkovici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava