• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Aşteptarea a fost apăsătore pentru echipa albastră de la „Exatlon”, care miercuri seara a rămas în inferioritate numerică faţă de „Faimoşi”. Alina, Ştefan şi Roxana au fost nominalizaţi pentru eliminare, iar decizia a aparţinut publicului. Astfel, cea care a părăsit competiţia şi a pierdut şansa la marele premiu de 100.000 de euro este Alina, notează click.ro.

Ștefan este printre cei mai apreciați concurenți de către fani, astfel că el avea șanse mici să plece din Republica Dominicană. Aşa cum era de aşteptat, eliminarea s-a decis dintre Roxana și Alina.

Concurenta care va ajunge curând în România face culturism de ani întregi şi are o siluetă de invidiat. Pe toată durata competiţiei, blonda a dat dovadă de un timp de reacţie foarte bun şi o

condiţie fizică uluitoare, care se datorează sportului pe care îl practică, mai notează sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/razboinicii-au-ramas-patru-oameni-cine-fost-eliminat-de-la-exatlon

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava