Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 11 august,  în intervalul orar 12:00 – 15:00, pe raza de competență a Poliției Municipiului Rădăuți și Secțiilor de Poliție Rurală arondate a fost organizată și executată o razie cu efective mărite, în scopul prevenirii faptelor antisociale și al reducerii riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterii conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost definitivate și cercetările în cadrul a două dosare penale la regimul rutier și s-a dispus măsura reținerii preventive față de două persoane pentru comiterea de infracțiuni  rutiere.

Astfel, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un bărbat din comuna Voitinel, care la data de 08.08.2021 a condus pe drumurile publice un autovehicul pe drumurile publice deși nu poseda permis de conducere, totodată acesta fiind și sub influența băuturilor alcoolice – 0, 46 mg/l alcool pur în aerul expirat, față de acesta luându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, față de un bărbat din comuna Satu Mare s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui vehicul având permisul suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice) și una contra persoanei, pentru aminințare. Totodată și față de acesta s-a dispus luarea reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În data de 12.08.2021 cei doi suspecți vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru luare unor măsuri preventive.

În cadrul raziei au fost controlate 88 de vehicule și au fost legitimate 109 persoane.

Au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.375 lei.

S-a reținut un permis de conducere pentru depășirea regimului legal de viteză.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava