MOPAN Suceava

Primarul comunei Bechișești, Violeta Țăran, a anunțat că  s-a semnat contractul de finanțare pentru unul dintre obiectivele de investiții vitale pentru comunitate, respectiv „Modernizare stație de epurare și înființare stații de pompare”, depus prin Programul Național Anghel Saligny, finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

”Potrivit Strategiei de dezvoltare locală a comunei Berchișești, investițiile în extinderea sistemului de canalizare ocupă un loc primordial. De asemenea, aveam obligația de a ne alinia legislației europene privind asigurarea securității sanitare a locuitorilor și creșterea calității vieții acestora”, a spus Violeta Țăran. Aceasta a amintit că localitatea Berchișești beneficiază de o stație de epurare și de rețea de canalizare încă din anul 2009, în urma unui proiect realizat și finanțat prin Ordonanța nr. 7.  În prezent, a adăugat primărița, rețeaua de canalizare este funcțională în proporție de 50% din suprafața drumurilor locale din comună.

”Odată cu noua investiție, sunt convinsă că toate gospodăriile din Berchișești vor fi racordate la sistemul de canalizare, iar locuitorii noștri vor beneficia de un înalt grad de confort, garantat prin asigurarea utilităților publice moderne, la fel ca în zonele urbane.

Rog cetățenii din comună să ne fie alături pe durata realizării acestei investiții, extrem de importante pentru noi toți, și, de asemenea, să aducă la cunoștința  angajaților Primăriei orice fel de problemă referitoare la derularea lucrărilor. Mulțumesc finanțatorului, colegilor din Primărie, consilierilor locali, precum și tuturor celor care și-au adus aportul la inițierea acestui proiect de amploare. Să fie într-un ceas bun!”, a declarat Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava