Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu, unul dintre veteranii Eurovisionului, a decis anul acesta să se retragă din competiție. A vrut să-și încerce norocul în Belarus, însă gripa i-a dat planurile peste cap. La scurt timp după ce a aflat că Ester Peony ne va reprezenta la Tel Aviv, solistul a reacționat pe rețelele sociale, menționând că este mulțumit de rezultat.

„Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision … mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat … Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare … Ester a venit, a cântat, a transmis … Piesa ei era prea faină să nu câștige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina) … a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ținut cont de „părerea” publicului … Public influențat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile … fix în perioada Eurovision. Și pe YouTube, și pe Facebook”, a scris Trăistariu pe rețelele sociale.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/reactia-lui-traistariu-dupa-ce-ester-peony-castigat-eurovision-romania-juriul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava