Comenzi MOPAN Suceava

Reese Witherspoon plănuieşte să scoată un single – un duet cu celebrul cântăreţ Michael Buble, potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean. Actriţa – care a luat lecţii de muzică pentru a interpreta o cântăreaţă în filmul ‘Walk the Line’ – este în discuţii cu interpretul canadian, în vederea unei colaborări la o piesă.

Reese a interpretat mai multe cântece în filmul din 2005 şi a câştigat Oscarul pentru Cea mai bună actriţă, pentru performanţa sa. Dar, se pare că actriţei nu i-a făcut plăcere la acel moment să interpreteze scenele în care trebuia să cânte, desciindu-le ca fiind ‘cea mai provocatoare şi înfricoşătoare experienţă din viaţa (ei)’.

„Chiar au trebuit să mă forţeze să urc pe scenă şi-mi spuneau: ‘Trebuie să faci asta. Este timpul. Toţi  aşteptăm să faci asta. Mă gândeam că voi vomita de emoţie în prima zi. A fost îngrozitor.”, a declarat Reese – care a devenit mămică pentru a treia oară în luna septembrie, informează showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava