Comenzi MOPAN Suceava

Regina Elisabeta a II-a le-a interzis ducilor de Sussex să facă fotografii sau să filmeze momentul în care Majestatea Sa și-a cunoscut strănepoata, deja în vârstă de un an. Se pare că monarhul britanic și Lilibet au avut o întrevedere în cursul zilei de joi, 2 iunie, notează click.ro.

Prințul Harry și Meghan Markle și-ar fi dorit să angajeze un fotograf care să surprindă momentul în care fiica lor și-a întâlnit străbunica, într-un moment extrem de special. Potrivit „The Sun”, chiar dacă întâlnirea a avut loc în cadrul Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, Harry și Meghan s-au lovit de un refuz și li s-a spus că nu au „nicio șansă”, având în vedere că au participat la un „eveniment privat de familie”.

Mai mult, regina Regatului Unit a fost atât de vehementă în ceea ce privește refuzul accesului unui fotograf la întâlnire de teamă că imaginile ar fi putut să ajungă în posesia instituțiilor media din Statele Unite ale Americii.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/regina-elisabeta-a-ii-a-le-a-dat-interzis-637618.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava