• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sam Smith îşi doreşte foarte mult să cânte la nunta Prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle, pentru că este „obsedat” de cuplu.

Autorul hit-ului ‘Stay With Me’ a spus, potrivit contactmusic.com: „Sunt obsedat. Vreau să cânt la nunta lor. O, Doamne, îmi doresc din toată inima, ar fi un vis.”

Sam, în vârstă de 25 de ani, este un mare fan al Prinţului, în vârstă de 33 de ani, şi îşi aminteşte momentul în care l-a întâlnit la premiera filmului cu James Bond ‘Spectre’ – pentru care a înregistrat piesa ‘Writings On The Wall’, inclusă pe coloana sonoră a filmului. „L-am întâlnit pe Harry o dată, la premiera filmului ‘Spectre’, la Royal Albert Hall. De asemenea, îmi amintesc faptul că a avut un discurs extraordinar la Attitude Awards. Am fost foarte încântat.”, a adăugat muzicianul, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava