Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima rundă a campionatului seriei I a Ligii a III-a, Sporting Suceava a întâlnit pe stadionul ”Areni” gruparea Ceahlăul II Piatra Neamț. Pe o vreme excelentă pentru fotbal, cele două echipe au oferit spectatorilor prezenți în tribune un joc destul de modest, joc încheiat la egalitate 1-1.

În prima repriză ocaziile de a marca la cele două porți au fost extreme de rare, tinerii jucători ai ambelor echipe fiind marcați de trac, execuțiilor lor fiind absolut neinspirate. A fost deci 0-0 după primele 45 de minute în urma unei dispute confuze din care nu s-a putut reține mai nimic.

Antrenorul formației gazdă, Mihai Guriță, a încercat să schimbe ceva în partea secundă a disputei și se poate spune că cei care au intrat pe teren au reușit acest lucru. Mai întâi Pantea a avut un șut bun, pentru ca apoi același Gabi Șuleru, jucător de viteză și inspirație să marcheze cu capul. Tot el a trimis balonul în bara porții nemțenilor după 15 minute de la înscrierea golului.

Și așa cum se întâmplă de obicei, Velici, de la Ceahlăul II Piatra Neamț a reușit o execuție de clasă din lovitură liberă și a marcat golul egalării. Chiar dacă pe final cei de la Sporting Suceava au revenit în atac, ei nu au putut reveni și pe tabela de marcaj și disputa cu Ceahlăul II Piatra Neamț s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Sporting Suceava: Afloarei – Longher, Kuruc, Vitu, Pantea – Vornicu, Gugianu, Ferariu, Gheorghiuc – Bilt, Nechitoaia. Antrenor: Mihai Guriță.
În repriza secundă au mai evoluat: Ioancea, N. Alexandru, Șuleru și A. Duman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava