Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul trecut a fost unul negru pentru celebrul solist şi instrumentist Petre Geambaşu, fiind acuzat de fiul lui, Călin, că l-ar fi pedepsit mult prea aspru, în copilărie: ”Tata se supăra foarte tare pe mine, la un moment dat m-a trimis să mănânc pe capacul de la WC. Apoi, m-a lăsat fără ghetuţe, la şcoală, pentru că am întârziat câteva minute la ora de muzică”, povestea Călin, în urmă cu câteva luni, pe contul lui de Facebook, conform sursei citate.

Cei doi s-au certat luni la rând, însă totul a degenerat pe 18 decembrie 2017, când Petre a susţinut, la România TV, că fiul său ar fi bruscat în urmă cu câţiva ani o asistentă medicală. Și medicul Monica Pop, manager general al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, a sărit în ajutorul lui Călin Geambaşu, care acum e negru de supărare: “Luna viitoare urmează să demarez procedurile de desfiere şi cererea oficială de dezmoştenire, pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi. Renunţ în mod deliberat la o avere de aproximativ 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor şi a locuinţelor pe care le deţine Petre Geambaşu). Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie!”, a spus solistul, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/renunt-la-numele-geambasu-si-la-mostenirea-de-1000000-eu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava