Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul celei de-a 71-a ediții a concursului Miss World, care se desfășoară în India până pe 9 martie 2024 (și a început pe 18 februarie), România este reprezentată de Ada Maria Ileana, o tânără în vârstă de 26 de ani care a reușit să captiveze atenția tuturor cu apariția sa senzațională, notează click.ro.

Cu o prezență încântătoare în India, Ada Maria Ileana a impresionat publicul și juriul cu un zâmbet perfect, o privire seducătoare și o ținută senzuală în nuanțe de roz. Tânăra a distribuit o imagine pe Instagram, evidențiind frumusețea și eleganța sa.

Originară din București, Ada Maria Ileana are un palmares impresionant în competițiile internaționale de frumusețe. A participat la evenimente precum Miss International 2022 în Japonia, Miss Tourism International 2018 în Malaezia și Miss Tourism World în China.

Cu o diplomă de Master în Științe Politice de la University College London și o licență în Studii de Securitate de la Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice, Ada este pasionată de relații internaționale și diplomație, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/reprezentanta-romaniei-la-miss-world-2024-de-a-2343545.html

Reprezentanta României la Miss World 2024, de-a dreptul superbă! Ada Maria a strălucit în India, 1.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (3 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava