Concert pascal
MOPAN Suceava

Republica Coreea a extins circumscripția oficiului consular de la Rădăuți pe toată zona de nord est a României. Anunțul a fost făcut de consulul onorific Dumitru Mihalescul după întâlnirea pe care a avut-o cu Ambasadorul Republicii Coreea în România, Excelența Sa, Rim Kap-soo.

”Miercuri,m-am întâlnit cu Excelența Sa, Rim Kap-soo, Ambasadorul Republicii Coreea în România, prilej pentru a evoca inițiativele de cooperare între mediul de afaceri din Republica Coreea și România. Cu acest prilej, domnul ambasador mi-a înmânat documentul oficial emis de Republica Coreea și cel emis de Ministerul Afacerilor Externe din România pentru exercitarea funcției de consul onorific, cu sediul la Rădăuți, având drept circumscripție consulară zona de nord-est a României, județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași și Bacău. Având în vedere că a fost extinsă circumscripția oficiului consular, am mulțumit domnului ambasador pentru încrederea acordată de Guvernul Coreei de Sud și am reiterat dorința mea de a dezvolta proiecte de cooperare între țările noastre și de a promova diplomația economică. În cadrul discuției, dl ambasador și-a exprimat regretul pentru că România nu a fost primită în spațiul Schengen, având în vedere că îndeplinește toate condițiile tehnice necesare. Această decizie poate să aibă ca efect amânarea unor investiții străine în Romania, având în vedere că se prelungește această situație de incertitudine. Apreciez deschiderea și determinarea domnului ambasador Rim Kap-soo de a dezvolta relațiile bilaterale dintre țările noastre și sunt bucuros că pot să contribui și eu la dezvoltarea acestor relații”, a declarat Mihalescul.

Republica Coreea a extins circumscripția oficiului consular de la Rădăuți condus de Dumitru Mihalescul pe toată zona de nord est, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava