Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a X-a a seriei I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuţi a reuşit cea mai bună prestaţie din acest sezon competiţional reuşind să învingă cu scorul de 4-2 formaţia CSM Moineşti, grupare care nu suferise nici o înfrângere. Gazdele au condos cu 2-0 prin punctele reuşite de Stoian şi Ionesi în minutele 8 şi 16. Oaspeţii au revenit la finele primei reprise nd au redus din handicap prin golul izbutit de Darie. Nu a fost 2-1 la pauză, ci 3-1 pentru că Stoian a înscris un gol de excepţie pe finalul primei părţi a jocului. Banu a adus ceva speranţe pentru moineşteni în minutul 65, adr Ionesi a “liniştit” lucrurile în final de meci cu al doilea său gol.

Bucovina Rădăuţi: Prutean – Alexandru, Breniuc, Vitu, Duţică – Ionesi, Păsăilă, Zaremba, Stoian – Romaniuc, Apostol. Au mai intrat Colban, Avrămia, Burlacu şi Viu.

 

În aceeaşi a X-a etapă a seriei I a Ligii a III-a, Sporting Suceava a jucat pe teren propriu cu SC Bacău. Elevii antrenorilor Claudiu Sevaciuc şi Bogdan Grosu au avut şansa să marcheze în chiar debutul partidei când au beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Din păcate Apetri a executat slab şi a ratat. Băcăuanii au profitat imediat şi au marcat în urma unui corner prin Ungureanu. Sporting Suceava a avut din nou şansa să egaleze prin Şuleru care scăpat singur cu portarul advers a ratat. Din nou oaspeţii au profitat şi au punctat prin Costin.

Mai firavi decât adversarii lor, sucevenii au pierdut majoritatea duelurilor directe pentru balon şi nu au reuşit să-şi creeze mari ocazii de a marca. A reuşit totuşi să o facă Buziuc, după o centrare foarte bună a lui Azaharioaie. A fost doar o excepţie pentru că sucevenii nu au mai găsit drumul spre poarta băcăuană până la final şi au pierdut cu 1-2.

Sporting Suceava: Hânţescu – Pantea, Kuruc, Ferariu, Oniu (30 Hrimiuc) – Strugariu, Apetri (46 Buziuc), Stănescu – Azaharioaei, Şuleru (70 Cutaş), Păiuş (59 Bîgu). Antrenor: Claudiu Sevaciuc.

 

Rezultate înregistrate în etapa a X-a:

Ceahlăul II Piatra Neamţ – Young Stars Panciu 2-0

Sporting Suceava – SC Bacău 1-2

FCM Dorohoi – Petrotub Roman 5-3

Bucovina Rădăuţi – CSM Moineşti 4-2

Aerostar Bacău – CSM Paşcani 1-0

Ştiinţa Miroslava – Oţelul II Galaţi 1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava