• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă, 24 martie 2018, a avut loc faza județeană a CONCURSULUI DE ISTORIE „A.D. XENOPOL”, ediția a XV-a, organizat de Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida“ și Liceul Tehnologic „Petru Poni, cu sprijinul ISJ Iaşi.

Elevii Colegiului Tehnic de Căi Ferate „Unirea” coordonați de domnul profesor Bugioeanu Gabriel au obținut rezultate remarcabile și în acest an școlar.

Astfel, la secțiunea teoretică, elevii Popovici Laurențiu Constantin, Iftime Petrică Daniel din clasa a IX-a și Procovanu Petrică din clasa a XI-a au obținut PREMIUL II. PREMIUL III a revenit elevilor Amariei Mihai din clasa a X-a și Marcu Valentin Iulian din clasa a XI-a, iar Mențiuni au primit elevii Matasaru Ana Maria, Enache Ciprian din clasa a IX-a și Cernica Grigore din clasa a X-a. De asemenea, la secțiunea Prezentare PowerPoint, elevele Doboș Cornelia Felicia și Nemțanu Delia Ioana din clasa a XI-a au obținut MENȚIUNE cu lucrarea „Trepte ale Unirii“.

Concursul Interdisciplinar FIZICĂ-GEOGRAFIE „Ştefan Hepiteş” este parte integrantă a proiectului educaţional „FENOMENE ATMOSFERICE ŞI EVOLUŢIA VREMII PE GLOB” iniţiat de Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” în colaborare cu Societatea Meteorologică Română şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Competiția se  adresează elevilor de liceu, derulându-se pe două secțiuni: una pentru elevii de la filiera teoretică și a doua pentru elevii de la filiera tehnologică.

La etapa națională a Concursul Interdisciplinar Fizică Geografie „Ștefan Hepiteș” s-au  calificăt primele zece punctaje, obținute pe fiecare nivel de clasă și filieră. Etapa națională s-a desfășurat în data de 24 martie 2018, la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” București. Din partea Colegiului Tehnic C.F. “Unirea”, s-au calificat pentru faza națională cinci elevi: Costea Adrian, Măriuța Rareș, Matasaru Cosmin, Vasiliu Răzvan și Pintileasa Florina, coordonați de domnii profesori Elefteriu Crina, Cijov-Marcu Carmen, Crețu Valerica și Bălțătescu Gheorghe.

Rezultatele cele mai frumoase în urma concursului de la București le-au obținut Matasaru Cosmin, Măriuța Rareș și Costea Adrian, fiecare primind MENȚIUNE.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava