Concert pascal
MOPAN Suceava

Ricky Martin și Jwan Yosef vor deveni părinți pentru a patra oară, prin intermediul unei mame surogat, la nouă luni după ce a venit pe lume fiica lor Lucia, informează contactmusic.com.

Cântărețul în vârstă de 47 de ani și soțul lui mai împreună trei copii – gemenii Valentino și Matteo, în vârstă de 11 ani, și pe Lucia, în vârstă de nouă luni.

Ricky Martin a făcut anunţul în timpul unui eveniment caritabil care a avut loc sâmbătă seară în Washington: „Familia mea este aici. Jwan, nu te văd în mulțime, dar soțul meu Jwan, te iubesc, minunații mei gemeni, Valentino și Matteo sunt și ei aici – va iubesc din toată inima mea, sunteți puterea mea, voi mă inspirați zi de zi, mă motivați să continui să fac ceea ce fac. Sunteți cu toții minunați. Vă iubesc. Lucia, fetița mea care nu este acum cu noi, care a stat acasă cu bunica – și ea este lumina vieții mele. Și, apropo, vreau să vă anunț că ‘suntem însărcinați’. Așteptăm un copil. Foarte bine, atunci! Ador familiile mari.”, a spus starul, potrivit sursei citate.

Starul portorican a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, născut în 1985. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram şi au o relaţie din 2016.

Ricky Martin și Jwan Yosef așteaptă al patrulea copil, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava