• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ricky Martin a povestit că şi-a cunoscut logodnicul, pe artistul Jwan Yosef, pe Instagram. Autorul hit-ului ‘Livin’ La Vida Loca’ a spus în timpul emisiunii radio Radio Andy, potrivit contactmusic.com: „Mi-am cunoscut logodnicul pe Instagram. Eu colecţioneţ piese de artă, iar el este artist. Căutam lucruri pe reţeaua de socializare şi mi-a atras un obiect atenţia… i-am scris. Apoi am început să vorbim prin mesaje, în jur de şase luni am tot vorbit, fără să-i aud vocea. Am vorbit despre artă, nimic sexy… El locuia în Londra. Am plecat în Londra să-l cunosc.”

Ricky, care s-a logodit cu Jwan Yosef la sfârşitul anului trecut, a mai spus că este „foarte sigur” de această relaţie. „Sunt foarte sigur de această relaţie, de tot ce se întâmplă. Sunt un romantic incurabil. După ce s-a legalizat mariajul între persoane de acelaşi sex, mi-am spus: ‘Sper ca într-o zi să pot purta un inel, şi să pot celebra iubirea, şi să-mi aduc familia şi prietenii să petrecem în stilul latino, nebuneşte’. Această nuntă va fi un amestec incredibil de Orient Mijlociu cu Latino. Va fi o nuntă foarte gălăgioasă!”, a mai spus cântăreţul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava