Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna s-a întors în studio și a început să lucreze la cel de-al optulea album al său, informează contactmusic.com. Interpreta hit-ului ‘Diamonds’ se pare că plănuiește un duet cu Katy Perry și deja a colaborat cu DJ Mustard la o piesă, care, momentan, nu a primit un titlu.

DJ Mustard a declarat pentru site-ul Hiphop-N-More: ”În sfârșit intru în studioul de înregistrări cu Rihanna. Fac doar ceea ce cred că i-ar plăcea ei și dacă nu va fi pe gustul ei, ei bine, mă voi gândi eu la altceva în studio și voi încerca până îi va fi ceva pe plac. Dar sigur îi va plăcea ceva.”

DJ Mustard, pe numele său real Dijon McFarlane, a mai lucrat în trecut cu cântăreți celebri, printre care B.O.B, Meek Mill și Bow Wow. La ultimul material discografic al Rihannei, ‘Unapologetic’, care a fost lansat în Noiembrie 2012, au contribuit și David Guetta, Sia și fostul iubit al cântăreței, Chris Brown.

Recent, Katy Perry a mărturisit că plănuiește un duet cu prietena sa, Rihanna. ”De fapt, vorbim despre asta de ani de zile, așa că nu vrem să dezamăgim pe nimeni. Trebuie să facem cea mai tare piesă posibilă. Când se va întâmpla, veți afla.”, a spus Katy Perry într-un interviu acordat în cadrul unei emisiuni radio, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava