MOPAN Suceava

Rihanna și-a cumpărat o vilă de 22 de milioane de dolari în Barbados, pentru a putea petrece mai mult timp alături de familia sa, informează showbizspy.com.

Cântăreața – care încă se află în turneul mondial ‘Diamonds’ – și-a achiziționat o vilă impresionantă, cu vedere la mare, lângă famimosul hotel de cinci stele Sandy Lane, acolo unde și Simon Cowell deține o locuință.

”Rihanna a cumpărat locuința, după ce a închiriat-o anul trecut pentru familia ei.”, a declarat o sursă, care a adăugat că artista plănuiește să petreacă mai mult timp în Barbados alături de mama ei, Monica Braithwaite, și de bunicul ei, Lionel Braithwaite.

Potrivit sursei citate, Riri vrea să-și cumpere o casă și în New York. Discret, cântăreața a vizitat câteva apartamente din Manhattan, luna trecută, iar managerul ei, Jay Brown, caută în continuare. ”Planul este să se mute aici, în noiembrie, când turneul se va încheia.”, a mai spus aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava