Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Rihanna spus că „visul ei” este să devină mamă, așa că nu o deranjează atunci când oamenii o întreabă despre când plănuiește să facă un copil.

Autorea hit-ului ‘Diamonds’ a spus într-un interviu pentru Extra, conform contactmusic.com: „Multe femei se simt incomod când sunt întrebate despre când plănuiesc să facă un copil. Este ceva personal, este vorba de corpul fiecăreia și, bineînţeles, despre timpul fiecăreia. Și nu este neapărat ca fiecare femeie să viseze să devină mamă… dar este visul meu, așa că nu mă deranjează întrebările pe acest subiect.”

Rihanna a mai spus, într-un interviu anterior, că în ultimele luni simte că s-a schimbat și că, în sfârșit, s-a maturizat. „Cu siguranță simt o schimbare. M-am maturizat. Sunt lucruri la care sunt atentă acum, lucruri pe care înainte nu le băgam în seamă. Cum ar fi vitaminele. Și sportul. Și să mă intereseze de oasele mele.”

Cât despre partea amoroasă, artista se iubește, potrivit presei de peste ocean, de mai bine de doi ani, cu omul de afacero Hassan Jameel. Întrebată despre asta, Rihanna a spus, conform ContactMusic: „Da, am o relație. Am o relație serioasă de ceva vreme și totul merge foarte, foarte bine și sunt foarte fericită.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava