Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams s-a culcat cu dealerul lui de droguri în seara în care şi-a întâlnit soţia! Oricât de incredibil ar părea, este adevărat, și iată că, totuși, relația lor este una dintre cele mai consolidate din showbiz hollywoodian. Artistul a povestit în biografia sa „Reveal” aceste detalii șocante și este ferm convins că soția sa este cea care i-a schimbat viața, notează click.ro.

Puțini știu că artistul în vârstă de 49 de ani și-a întâlnit soția într-o perioadă neagră din viața sa, în care se confrunta cu dependența de droguri. Totuși, între ei s-a produs un „click”, care a făcut-o pe Ayda să rămână alături de el în ciuda greutăților.

În mod fantastic, Robbie William a povestit faptul că în seara în care a cunoscut-o pe actuala sa soție, el se culcase cu dealerul său de droguri: „Dealerul meu de droguri de-abia plecase, făcusem sex cu ea, după care mi-a lăsat un pacheţel cu droguri şi-a trântit uşa după ea.”

În cadrul unui interviu acordat pentru revista You, Ayda și Robbie au vorbit deschis despre mariajul și familia lor. Oricât de ciudată ar părea această întâmplare, soția lui Robbie susține că a atras-o ceva special la artist și că nu fusese inițial conștientă de dependența lui de droguri, potrivit sursei citate.

„El îmi părea un star pop rupt din cărţile lui Dickens, care trăia în vila lui în nişte condiţii destul de triste”, a spus Ayda.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/robbie-williams-s-a-culcat-cu-dealerul-lui-de-2293089.html

Robbie Williams a povestit că a făcut sex cu dealerul lui de droguri chiar în seara în care şi-a întâlnit soţia: „Am început să fac precum o găină”, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava