Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipalitatea rădăuțeană a declarat doliu local în semn de respect și solidaritate față de familiile celor patru tineri morți în accidentul rutier de la Dorna Candrenilor. Totodată, Primăria renunță la concertele programate să aibă loc în acest weekend la Târgul Olarilor iar tiribombele care vor fi amplasate în zona centrală vor funcționa fără muzică ambientală. Cei patru tineri membri ai Ansamblului ”Florile Bucovinei” din Rădăuți urmau să evolueze în cadrul programului artistic din cadrul Târgului Olarilor. ”Cu inima grea, Primăria Municipiului Rădăuți împărtășește o veste tragică…

4 dansatori ai Ansamblului „Florile Bucovinei” din Rădăuți și-au pierdut viața într-un grav accident rutier, în dimineața zilei de 21 august 2023: Robert Ionel Mafteian (20 de ani), Maria Balan (26 de ani), Ioana Tiperciuc, (18 ani) și Andrei Pintilescu (31 de ani). Acești artiști talentați și dedicați urmau să ne încânte cu dansul lor la cea de-a 40-a ediție a Târgului Olarilor „Ochiul de păun”, din Rădăuți. Consiliul Local Rădăuți, alături de domnul Primar, Bogdan-Andrei Loghin, au luat decizia de a declara doliu local, în semn de respect și solidaritate față de familiile greu încercate in aceste momente dificile. Astfel, întreaga comunitate se unește într-un moment de profundă tristețe și suferință alături de familiile celor care ne-au părăsit prematur…

Suntem alături de voi cu gândurile și inimile noastre și vă transmitem sincere condoleanțe.  În aceste momente dificile, sperăm ca familiile celor 4 să găsească puterea să treacă peste această pierdere imensă.

De asemenea, în semn de respect față de tragedia care a zdruncinat comunitatea noastră, vom renunța la momentele artistice și concertele dedicate Târgului Olarilor, ediția 2023, iar tiribombele care vor participa la târg o vor face fără muzică ambientală, Târgul Olarilor desfășurându-se în liniștea impusă de tristul eveniment.

Concertele se vor reprograma pentru o dată ulterioară!

În acest fel, dorim să aducem un ultim omagiu și să onorăm memoria celor care au adus atâta bucurie comunității noastre și, nu în ultimul rând, Bucovinei!

Cu profundă tristețe și compasiune,

Municipiul Rădăuți”, a transmis Primăria Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava