Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams (49 de ani) a recunoscut că el și soția lui, Ayda Field (43 de ani), nu au mai întreținut relații intime în ultimii ani. Fostul membru al trupei Take That a dat vina pentru lipsa libidoului pe seama injecțiilor cu testosteron, care i-au agravat depresia, notează click.ro.

„Toată lumea știe că nu există sex după căsătorie. Cam așa stau lucrurile. Am luat testosteron o vreme, dar, pentru că am devenit dependent, a trebuit să încetez tratamentul. Făcusem niște umeri masivi, arătam ca un portar. Nu era un aspect fizic bun pentru mine. Dar sexul pe care l-am făcut când eram pe testosteron a fost incredibil. Făceam dragoste în continuu, nu ne mai săturam unul de altul. Mi-e dor. A fost o perioadă distractivă. Acum, uneori soția mea, Ayda, îmi mai spune că ar trebui să facem sex. Iar eu stau acolo, pe canapea, mănânc o mandarină și ridic din umeri. Cel puțin încercăm să facem!”, a declarat cântărețul, pentru tabloidul The Sun.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/robbie-williams-nu-exista-sex-dupa-casatorie-2262071.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava