Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit presei de peste ocean, Robbie Williams ar fi fost plătit cu nu mai puţin de 1,6 milioane de lire sterline pentru a cânta la nunta fiicei magnatului rus Rashid Sardarov, care a avut loc la un castel în Praga.

Cântăreţul a fost angajat de miliardarul rus pentru a cânta la nunta fiicei sale Victoria, care s-a căsătorit cu Anton Antonov. Ceremonia religioasă ar fi avut loc la un castel din Praga, în prezenţa familiei şi prietenilor apropiaţi, printre care şi modelul casei Victoria’s Secret Sara Sampaio. Sara a postat şi o fotografie cu ea şi Robbie, pe un site de socializare, alături de care a scris: “Cântă ‘Angels’ doar pentru mine #angelsinprague @robbiewilliams #nakedblack”.

O sursă a declarat pentru un ziar local, potrivit contactmusic.com: “Au fost foarte mulţi oameni bogaţi printre invitaţi. Unii dintre ei au spus că nunta ar fi costat în jur de 8 milioane de lire sterline.”

Petrecerea s-a ţinut departe de ochii curioşilor şi, mai mult, invitaţilor li s-a interzis să pună pe internet poze cu mirele şi mireasa.

Rashid Sardarov, 61 de ani, este unul dintre cei mai bogaţi 500 de oameni din Rusia. El deţine, printre altele, compania de petrol South Ural. Miliardarul este cunoscut pentru excentricităţile sale; în trecut a plătit 1,3 milioane de dolari pentru ca Elton John sa cânte la petrecerea aniversară a soţiei sale, Mariana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava