Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt şi Angelina Jolie au semnat un contract prenupţial în valoare de 200 de milioane de lire sterline, informează contactmusic.com. Cele două celebrităţi – care cresc împreună şase copii – plănuiesc să se căsătorească în perioada sărbătorilor de iarnă, iar actorul din ‘Moneyball’ şi-a pus avocaţii să întocmească un document de 101 pagini, document în care se arată că, în cazul unei despărţiri, el nu îşi va pierde averea de 110 milioane de lire sterline, de dinainte de căsătorie, iar averea partenerei sale, de 90 de milioane de lire sterline va fi, deasemenea, protejată. Totodată, dacă Brad şi Angelina se vor despărţi, cei doi vor împărţi custodia copiilor.

O sursă a declarat pentru revista britanică Grazia: „Angelina a ezitat mereu când a venit vorba de un contract prenupţial, dar Brad a convins-o că e pentru binele ei. El este un tip romantic, dar şi foarte practic şi este de înţeles de ce a luat această decizie, având în vedere că amândoi valorează 200 de milioane de dolari, au şase copii şi o mulţime de propriteţi în lume.”

Aceeaşi sursă a adăugat, potrivit ContactMusic: „Amândoi au mai fost căsătoriţi înainte, aşa că ştiu cât de urât poate deveni un divorţ. Acum, este şi mai important acest lucru, pentru că sunt şi copiii la mijloc, iar Brad nu vrea să rişte nimic.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava