Concert Pascal

Starul britanic Robbie Williams şi-a spart o buză într-un bizar accident pe care l-a avut cu… computerul său, potrivit contactmusic.com.

Ayda Field, soţia cântăreţului, a fost cea care a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu urmările ‘accidentului’ partenerului ei de viaţă. Actriţa în vârstă de 42 de ani a scris alături de poza ce îl înfăţişa pe artist rănit la o buză: „S-a luat la ceartă cu laptopul său, iar laptopul a câştigat… :(”

Ayda și Robbie au început să se întâlnească în 2006, iar în 2010, când muzicianul avea 30 de ani, s-au căsătorit. Doi ani mai târziu au devenit părinții unei fetițe, Theodora Rose, iar în 2014 familia li s-a mai mărit cu un membru, Charlton Valentine.

Actrița a declarat în timpul unei emisiuni de televiziune din Marea Britanie, în mai 2016, că nu crede că relația lor ar fi durat dacă l-ar fi cunoscut pe Robbie când avea în jur de 20 de ani, pentru că s-ar fi temut mereu să nu o înșele. Ea a mai spus că este de părere că una dintre cheile unei relații puternice este „sincronizarea”. „Dacă l-aș fi cunoscut când avea vreo 20 de ani, cred că ar fi stricat totul. Nu cred că era pregătit pentru o relație, cred că m-ar fi înșelat. Nu cred că acum am mai fi fost căsătoriți, cu copii și atât de fericiți.”, a spus ea, potrivit Contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava