MOPAN Suceava

Starul britanic Robbie Williams şi-a spart o buză într-un bizar accident pe care l-a avut cu… computerul său, potrivit contactmusic.com.

Ayda Field, soţia cântăreţului, a fost cea care a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu urmările ‘accidentului’ partenerului ei de viaţă. Actriţa în vârstă de 42 de ani a scris alături de poza ce îl înfăţişa pe artist rănit la o buză: „S-a luat la ceartă cu laptopul său, iar laptopul a câştigat… :(”

Ayda și Robbie au început să se întâlnească în 2006, iar în 2010, când muzicianul avea 30 de ani, s-au căsătorit. Doi ani mai târziu au devenit părinții unei fetițe, Theodora Rose, iar în 2014 familia li s-a mai mărit cu un membru, Charlton Valentine.

Actrița a declarat în timpul unei emisiuni de televiziune din Marea Britanie, în mai 2016, că nu crede că relația lor ar fi durat dacă l-ar fi cunoscut pe Robbie când avea în jur de 20 de ani, pentru că s-ar fi temut mereu să nu o înșele. Ea a mai spus că este de părere că una dintre cheile unei relații puternice este „sincronizarea”. „Dacă l-aș fi cunoscut când avea vreo 20 de ani, cred că ar fi stricat totul. Nu cred că era pregătit pentru o relație, cred că m-ar fi înșelat. Nu cred că acum am mai fi fost căsătoriți, cu copii și atât de fericiți.”, a spus ea, potrivit Contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava