Concert pascal
MOPAN Suceava

Legenda hollywoodiană Robert De Niro spune că oferă bucuros sfaturi actorilor mai tineri și că nu există nici un dezavantaj pentru cei care solicită îndrumare, potrivit contactmusic.com.

Dintre toate starurile la care ar putea apela un actor tânăr pentru sfaturi, Robert De Niro este, probabil, în topul listei majorității oamenilor. Cu o carieră cinematografică ce durează de peste 50 de ani, vedeta distinsă cu Oscar a realizat peste 90 de filme și are destulă înțelepciune de împărtășit cu generațiile debutante.

Vorbind despre ce are de învățat fiecare generație de la cealaltă, De Niro a spus: ˝Nu există dezavantaje atunci când ceri părerea cuiva care se află în această industrie de mai mult timp decât tine, mai ales dacă a făcut același lucru pe care vrei și tu să-l faci sau se află în aceeași sferă profesională. Cineva din lumea filmului sau a teatrului poate întreba pe altcineva la ce să se aștepte. Eu am făcut asta cu unele persoane, mai ales când eram mai tânăr. Este un lucru bun.˝

De Niro a adăugat că se bucură să dea sfaturi celor care întreabă și ar putea chiar să ofere niște indicații înțelepte, dacă simte că un actor are nevoie de ajutor, mai scrie sursa citată.

˝Îmi place să dau sfaturi oamenilor, dacă îmi solicită părerea. Pot chiar să mă ofer voluntar, dacă simt că se vor confrunta cu o problemă de vreun fel.˝ – a declarat starul, în vârstă de 72 de ani.

În cel mai recent film al său, ´The Intern´, De Niro apare în distribuție alături de Anne Hathaway în rolul unui cetățean în vârstă, care desfășoară o stagiatură la o companie din lumea modei. Vedeta nu a experimentat niciodată viața de practicant în realitate, dar spune că este un lucru pozitiv, dacă te afli în situația de a avea un mentor.

Pelicula a fost scrisă și regizată de Nancy Meyers, iar actorul a recunoscut că s-a simțit flatat când a primit rolul lui Ben.
De Niro a zis: ˝Nancy mi-a povestit despre scenariu, mi l-a trimis, mi l-a oferit. L-am citit și am spus că sunt absolut de acord cu el. Am fost flatat când m-a rugat să interpretez rolul fiindcă știu că este o persoană foarte atentă la detalii. Așadar m-am asigurat că-și dorește cu adevărat să preiau rolul, înainte să ia această decizie și să-mi facă oferta, iar asta m-a făcut să mă simt bine.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava