Concert pascal
MOPAN Suceava

Robert Downey Jr. a fost numit cel mai bine plătit actor din lume, informează contactmusic.com. Actorul în vârstă de 48 de ani a câștigat aproximativ 75 de milioane de dolari din iunie 2012 până în iunie 2013, potrivit clasamentului anual al celor mai bine plătiți actori întocmit de revista Forbes.

Majoritatea câștigurilor au fost obținute de faimosul actor de pe urma rolului său din ”The Avengers”, contractul semnat de el cu producătorii filmului, aducându-i un procent din încasările totale ale peliculei. Acest film, care aduce pe marele ecran mai multi super-eroi ai companiei Marvel, a obtinut incasari totale de peste 1,5 miliarde de dolari.

Pe locul doi în clasamentul întocmit de editorii revistei Forbes s-a clasat Channing Tatum, 33, care a făcut 60 de milioane de dolari. Majoritatea câștigurilor actorului au venit de pe urma rolului său din ”Magic Mike”, un film pe care el și regizorul Steven Soderbergh l-au finanțat și produs independent.

Starul din ”Les Miserables”, Hugh Jackman, a ocupat poziția a treia, cu venituri de 55 de milioane de dolari, iar pe patru s-a clasat Mark Whalberg, 42, care a câștigat 52 de milioane de dolari, mai scrie sursa citată. Topul cinci este completat de Dwayne ‘The Rock’ Johnson, care a obținut venituri de 46 de milioane de dolari, datorită rolurilor din ”Fast & Furious 6” și ”G.I. Joe: Retaliation”, ambele filme bucurându-se de un adevărat succes.

În topul zece al celor mai bine plătiți actori din lume, întocmit anual de revista Forbes, se mai regăsesc Leonardo DiCaprio, Adam Sandler, Tom Cruise, Denzel Washington și Liam Neeson, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava