Trupa U2 a câștigat duminică seară, la Los Angeles, în cadrul celei de-a 71 gale a decernării Globurilor de Aur, premiul pentru ‘cel mai bun cântec’, informează contactmusic.com.
‘Ordinary Love’ a fost piesa care le-a adus trofeul, o piesă înregistrată cu Danger Mouse pentru filmul biografic ‘Mandela: Long Walk To Freedom’.

Chitaristul The Edge a mărturisit că trupa – care-i mai are în componență pe Bono, Adam Clayton și Larry Mullen Jr. – a început să lucreze pentru Mandela, care a murit luna trecută la vârsta de 95 de ani, pe vremea când erau adolescenți, în anii ’70.

”Ne-a luat 35 de ani să scriem acest cântec.”, a spus The Edge pe scenă, când i-a fost înmânat premiul, potrivit sursei citate.

Bono a adăugat: ”Acest cântec este personal, foarte, foarte personal. Acest om ne-a întors viețile cu susul în jos. Un om care a refuzat să urască și a crezut cu tărie că dragostea este răspunsul tuturor întrebărilor. Am scris un cântec de dragoste, pentru că asta și este extraordinar la acest film – dragostea. Este vorba despre o poveste de dragoste anormală.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava