Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Katy Perry a mărturisit că era sub influența drogurilor atunci când a înregistrat ‘California Gurls’. Cântăreața a spus, potrivit contactmusic.com, că fumase un joint împreună cu Snoop Dogg (acum, Snoopzilla), colaboratorul ei, când a înregistrat partea de rap din mijlocul piesei.
Ea a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit sursei citate: ”A fost foarte cool. A venit la studio (Snoop), am cântat piesa și am rulat un ‘J’. Toți erau amețiți. Dar el a fost foarte tare.”

În altă ordine de idei, primul cântec pe care Katy l-a scris pentru cel mai noul album al său, ‘Prism’, a fost ‘By The Grace of God’, o piesă care are un ton mult mai întunecat și care a fost ispirată de despărțirea de fostul ei soț, Russell Brand. Artista a mărturisit că, atunci când a compus piesa, se simțea foarte rău.

”Am stat la pat vreo două săptămâni. Eram distrusă… a durut – am primit o luvitură destul de puternică. Acest cântec este foarte autobiografic, am fost la pământ, îmi pierdusem speranța, toată încrederea pe care o aveam în mine dispăruse…era în mâinile altcuiva – lucru care nu este prea bun, pentru că îți poate fi luată oricând. Și așa a și fost, iar eu am fost distrusă.”, a mai povestit Katy Perry, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava