MOPAN Suceava

Katy Perry a mărturisit că era sub influența drogurilor atunci când a înregistrat ‘California Gurls’. Cântăreața a spus, potrivit contactmusic.com, că fumase un joint împreună cu Snoop Dogg (acum, Snoopzilla), colaboratorul ei, când a înregistrat partea de rap din mijlocul piesei.
Ea a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit sursei citate: ”A fost foarte cool. A venit la studio (Snoop), am cântat piesa și am rulat un ‘J’. Toți erau amețiți. Dar el a fost foarte tare.”

În altă ordine de idei, primul cântec pe care Katy l-a scris pentru cel mai noul album al său, ‘Prism’, a fost ‘By The Grace of God’, o piesă care are un ton mult mai întunecat și care a fost ispirată de despărțirea de fostul ei soț, Russell Brand. Artista a mărturisit că, atunci când a compus piesa, se simțea foarte rău.

”Am stat la pat vreo două săptămâni. Eram distrusă… a durut – am primit o luvitură destul de puternică. Acest cântec este foarte autobiografic, am fost la pământ, îmi pierdusem speranța, toată încrederea pe care o aveam în mine dispăruse…era în mâinile altcuiva – lucru care nu este prea bun, pentru că îți poate fi luată oricând. Și așa a și fost, iar eu am fost distrusă.”, a mai povestit Katy Perry, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava