Concert pascal
MOPAN Suceava

La 42 de ani, Rocsana Marcu este „regina imobiliarelor” din Anglia! Locuieşte de doi ani în Londra şi a luat în serios noua meserie, chiar dacă a avut parte de multe comentarii răutăcioase după ce a renunţat la muzică şi la cariera din televiziune în România. A reuşit să vândă mai multe case cu preţul de peste un milion de lire sterline şi pentru isprava sa a fost remarcată de presa britanică, potrivit click.ro.

După ce a făcut parte din showbiz-ul autohton mai bine de 20 de ani, Rocsana a reuşit să se reinventeze în Anglia, unde duce o viaţă lipsită de griji.

„Am început să vând acum foarte multe proprietăţi şi în Dubai, pentru români şi pentru englezi. Toată lumea vrea să cumpere case acolo, pentru că sunt preţuri foarte bune. Cu siguranţă o să îmi iau şi eu casă în Dubai, pentru că merg acolo de 20 şi ceva de ani, în fiecare an, şi am văzut cum s-a dezvoltat. Îmi este foarte drag acel loc. 90% dintre prietenii mei locuiesc acolo, şi prietenele mele din copilărie, aşa că abia aştept să plec din nou. Voi merge curând cu nişte clienţi de-ai mei care au cumpărat acolo şi o să-şi preia apartamentele. Dar vin şi alţii să vadă zona, să mai investească. O să tot fac naveta Londra-Dubai.”, a mărturisit Rocsana Marcu, în exclusivitate pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/rocsana-marcu-este-regina-imobiliarelor-din-2237262.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava