Concert pascal
MOPAN Suceava

Au proprie­tăţi în ţara luxului şi dezvoltă afaceri în domeniul imobiliar. Denisa Tănase (37 de ani) na acordat un interviu în exclusivitate pentru Click! în care a vorbit despre viaţa ei de când a devenit o femeie de afaceri de succes. Trupa Bambi, în care activa alături de sora ei, Raluca, a rămas doar o amintire.

Click!: Denisa, te întreb direct, de ce ai ales Dubai?

Denisa Tănase: Noi suntem super legați de acest loc. În primul rând ne place clima, e cald tot timpul, e cel mai sigur loc din lume pentru că infracționalitatea, criminalitatea sunt practic inexistente. Este declarat ca fiind cel mai sigur loc din lume. Cu siguranță aici mi-ar plăcea să-mi cresc copiii. Iar dacă mergem mai departe și vorbim despre școli, sistem de sănătate, nu există decât instituții private, pentru că în Dubai nu există taxe, nu există impozite.

Dă-ne mai multe detalii în acest sens.

Statul nu percepe taxe, impozite, ci doar TVA de 5%. Dacă deţii o firmă în Dubai, nu plăteşti taxe pe profit, salarii, impozite. Inclusiv din punct de vedere business, fiscal, oportunităţi e un loc în care condiţiile sunt foarte bune pentru a dezvolta lucruri acolo. Dubai e locul din lume unde oameni din toată lumea, cumva presaţi de tot ce s-a întâmplat cu pandemia, au venit şi s-au relocat, oamenii lucrează online foarte mult şi au ales această ţară ca pe un loc atât pentru vacanţă, dar şi pentru oportunităţi. Aici oamenii sunt foarte blânzi, foarte amabili, nimeni nu e tratat ca un străin, tocmai şi datorită faptului că este un mix de ţări aici. Cumva este locul meu de suflet.

Când ai ajuns prima dată în Dubai?

Acum vreo 10 ani, apoi cu părinţii, pentru că noi alegeam în fiecare an o destinaţie, apoi prima deplasare cu Mircea. Tot în Dubai ne-am făcut şi parfumurile, acolo sunt şi furnizorii noştri.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/denisa-tanase-se-muta-definitiv-din-romania-410201.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava