Concert pascal
MOPAN Suceava

Federaţia Română de Bob şi Sanie cu sprijinul Ministerului şi Sportului în parteneriat cu Primăria Municipiului Vatra Dornei, Clubul Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava organizează în perioada 2 februarie – 5 februarie 2017, pe pârtia Bucovina din Vatra Dornei evenimentul sportiv internațional Campionatul Mondial de sanie pe piste naturale.

Competiția va avea la start 15 de naţiuni: RUS, GER, AUT, ITA, BRA, BIH, CZE, GBR,  KAZ, MDA, POL, SLO, SRB, TUR, UKR. Aproximativ 100 de sportivi se vor întrece pe gheaţă, printre care campionii mondiali şi europeni. Toate manşele de concurs sunt rezervate seniorilor la cele patru probe de sanie: echipe, simplu masculin, feminin şi dublu.

Echipa României este reprezentată în concursul de talie mondială de campionii naționali la sanie pe piste naturale: Anişoara Hutopilă, Adrian Filimon, Bogdan Moroşan şi Ciprian Tăzlăoanu, alături de Denis Ciobanuc și Nicoleta Burlui. În competiţie vor fi prezenţi ca deschizători de manşe sportivii Petrică Pilug, Ioana Ismană şi Maria Ciubotaru.

Campionatele mondiale se desfăşoară o dată la doi ani, iar România a fost desemnată ca ţară organizatoare în Congresul Federaţiei Internaţionale de Sanie (FIL) de la Istambul, Turcia. La eveniment şi-a anunţat intenția de a participa Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca, iar din partea Federaţiei Internaţionale de Sanie vor fi prezenți: Josef Fendt, președinte FIL și Harald Steyrer, vicepreședinte.

Programul Campionatului Mondial de sanie pe piste naturale:

Joi, 02.02.2017

18:00 Festivitatea de deschidere

Vineri, 03.02.2017

12:30 Concursul pe echipe

Sâmbătă, 04.02.2017

10:00 Manşa I dublu

10:35 Manşa I feminin

11:45 Manşa II dublu (FINALA)

12:30 Manşa I simplu masculin

Duminică, 05.02.2017

10.00 Manşa II feminin

11:00 Manşa I simplu

12:30 FINALA feminin

13:30 FINALA simplu masculin

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava