Concert pascal
MOPAN Suceava

Emoţii mari în Regatul Țărilor de Jos, unde astăzi au avut loc primele repetiţii ale reprezentantei țării noastre la Rotterdam Ahoy. Roxen și cei cinci dansatori care completează show-ul României au urcat pentru prima dată pe scena Eurovision 2021 pentru a repeta performance-ul „Amnesia”, notează click.ro.

„Am trecut cu bine poate cel mai dificil moment, primul contact cu scena. Sala este impresionantă, totul este la superlativ și nu e loc de greșeală. Sunt fericită pentru că mi-a ieșit totul așa cum îmi doream, așa cum ne-am pregătit de la București și asta îmi dă încredere de aici înainte. La următoarea repetiție vom corecta ultimele detalii,iar show-ul României va fi memorabil”, ne promite Roxen, potrivit sursei citate.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai și va fi difuzat în direct la TVR. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Citește articolul complet și vezo VIDEO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-roxen-la-prima-repetitie-oficiala-pe-scena-eurovision-show-ul-romaniei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava