Concert pascal
MOPAN Suceava

După doi ani în care toate echipele de seniori din țară au jucat în Superligă, cu multe meciuri dezechilibrate și diferențe astronomice de scor între profesioniști și amatori, Federația Română de Rugby se pregătește să revină la vechiul sistem competițional, cu două eșaloane valorice.

În urma discuțiilor avute în ultima ședință a FRR, s-a stabilit și componența celor două eșaloane. Astfel, în sezonul 2024, Liga Națională ar urma să adune la start opt echipe: Dinamo București, Ştiința Baia Mare, SCM Timișoara, Steaua București, Universitatea Cluj, CSM Constanța, Rapid București și Politehnica Iași.

CSM Bucovina Suceava și RC Gura Humorului urmând să participe în Divizia Națională, unde și-au mai anunțat prezența alte opt echipe. Este vorba despre RC Bârlad, CSM Galați, RC Grivița, Ştiința Petroșani, Sportul Studențesc, CS Năvodari, CSU Alba Iulia și CSU Arad. Pentru a evita cheltuilele mari pe care trebuie să le suporte cluburile cu deplasările, Federația Română de Rugby intenționează să împartă cele zece echipe în două serii geografice.

La finalul sezonului, prima clasată în Divizia Națională va disputa o partidă de baraj, promovare / retrogradare, cu ultima clasată în Liga Națională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava