Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 19 și 20 ianuarie formația de handbal masculin CSU Suceava avea programate în sala „Dumitru Bernicu” două meciuri de pregătire în compania valoroasei echipe ucrainene Motor Zaporojie. Din păcate, partidele nu vor mai avea loc, anularea jocurilor test având legătură cu situația explozivă din țara vecină.

Iată mesajul transmis universitarilor de oficialii grupării Motor Zaporojie:

„Dragi colegi, să aveți o zi bună! Mulțumim pentru ajutorul și ospitalitatea voastră! Guvernul ucrainean a adoptat noi condiții în privința trecerii frontierei pentru bărbații apți pentru armată. În această privință, serviciul de frontieră ucrainean nu a acordat permisiune Ministerului Sportului pentru ca echipa Motor să călătorească în România în perioada 15-26 ianuarie 2024, așa cum am cerut. Ne pare rău! Ne cerem scuze și vă informăm că nu vom putea participa la meciurile amicale din România. Vă mulțumim foarte mult pentru invitație!”

Handbaliștii suceveni mai au programate două amicale, pe 24 ianuarie, în deplasare, cu CSM Bacău, și pe 27 ianuarie, cu CSU II Suceava. Universitarii încearcă să stabilească încă un meci de pregătire cu CSM Bacău, dar care să se joace la Suceava.

Liga Zimbrilor se va relua în primul weekend din luna februarie, cu meciurile etapei a 15-a, atunci când CSU Suceava va primi vizita Universității Cluj. Meciul va avea loc sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17:00. Gruparea suceveană începe anul pe locul 9, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 8, CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava